European VIP Beveiliging Services
Persoons Beveiliging, Hotel Beveiliging, Evenementen Beveiliging, Trainingen voor Bedrijven en VIP's

BUSINESS CONTINUTEIT

U heeft alles gedaan binnen uw organisatie om een calamiteit zoals brand of grote water schade te voorkomen, de Brand en evacuatieplannen zijn gemaakt uw personeel is getraind, dus nu maar hopen dat er niets gebeurd.

Maar uw bedrijf wordt wel getroffen door een ramp! was u hier op voorbereid? Heeft u een uitwijk locatie? Kunt u beschikken over apparatuur? Heeft u de nummers van gespecialiseerde bedrijven en personen die u hulp kunnen bieden.

Indien u een business impact analyse heeft gemaakt weet u wat de impact van een ramp zoals brand voor u bedrijf kan betekenen.

De eerste uren na een calamiteit zijn van het grootste belang, korte beslissingslijnen en een goede voorbereiding bevorderen een voorspoedig herstel en een hervatting van de activiteiten van uw bedrijf en zullen de schade beperken.

Zegt u; ik wil er niet aan denken of juist wel, hoelang kunt u zich veroorloven niet klaar te staan voor uw cliënten, van enkele dagen tot enkele weken...

Wat kan European Vip services Bv voor u betekenen ?

  • Wij kunnen uw bedrijf aan een Security en Safety audit onderwerpen en u adviseren hoe uw bedrijf er voor staat.
  • Wij kunnen u van dienst zijn bij het maken van een Business impact analyse en het opstellen van een Disaster RECOVERY plan.
  • U direct na de calamiteit te assisteren door direct kundige mensen ter plaats te sturen die u van dienst zullen zijn.
  • Met Onze Partner Belfor kunnen wij zonder tijdverlies zorgen dat er gespecialiseerde mensen en apparatuur ter plaatse komt.
  • Het testen van uw plannen middels realistische oefeningen.
  • WIJ ZIJN ER VOOR U, WAAR U ONS NODIG HEEFT! WANNEER U ONS NODIG HEEFT!

Een calamiteit en Trauma

Een calamiteit heeft vaak traumatische gevolgen voor betrokkenen. Om de gevolgen daarvan zoveel mogelijk te beperken is het van belang om zo snel mogelijk deskundige begeleiding te bieden. Onze Partner mevrouw Annemieke Evers, verbonden aan De Praktijk voor psychotherapie en gespecialiseerd in de behandeling van Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) kan u hierbij staan. Zie: De Praktijk PTSS

Business Continuïteit

Foto's van brand en business continuïteit

Reslutaat van een brand
Reslutaat van een brand

Vervolg Brand
Vervolg Brand

Aanvang Inventarisatie
Aanvang Inventarisatie

Veilig stellen van een Server
Veilig stellen van een Server